Meer aandacht

Meer aandacht

Niet vanzelfsprekend

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om je rijbewijs zomaar – even – te halen. Misschien is er bij jouw sprake van Neurodiversiteit, zoals Autisme, AD(H)D of NAH. En misschien ervaar je daardoor te veel prikkels en raak je het overzicht gauw kwijt. Ik heb me daarom gespecialiseerd in rijopleidingen met de automaat en rijopleidingen voor leerlingen met een ASS, ADHD of faalangst. Of wel voor iedereen waarbij het net wat minder makkelijk gaat.

Iedereen een gelijke kans!

Nagenoeg iedereen is namelijk in staat om uiteindelijk zijn rijbewijs te behalen. Ook als het allemaal niet in één keer lukt. Ik pas me daarbij aan bij jouw tempo met geduld en aandacht voor jou. En met geduld en duidelijkheid kan ik je helpen om het zelfvertrouwen in eigen kunnen tijdens het autorijden te vergroten. Ik heb daartoe speciale trainingen gevolgd bij Spectrum Nederland en mag me daarbij erkent rijinstructeur met oog voor Autisme en ADHD noemen.

Lees meer over rijlessen met Autisme of ADHD.

Opfriscursus / Lessen op latere leeftijd

Maar ook als je je rijbewijs al langere tijd geleden hebt behaald en je langere tijd niet meer hebt gereden of moeite hebt met bepaalde handelingen ben je bij mij aan het goede adres voor om je rijvaardigheid te verbeteren. En ook als je rijbewijs nog op latere leeftijd wilt behalen ben je van harte welkom.